Frits Koopcentrum

Het begon 20 jaar geleden en van het een kwam het ander. Het is gewoon zo gegroeid. In al die jaren heeft Frits Smidstra, eigenaar van Frits Koopcentrum, een enorm netwerk opgebouwd en overal komt hij interessante artikelen tegen. Door de vele contacten in heel Nederland kan hij uit de beste restant partijen kiezen en dat vertaalt zich in het voordeel voor de klant!

Van eenheidsworst houdt Frits niet: “In elke stad kom je dezelfde winkels tegen met hetzelfde assortiment. Wij onderscheiden ons juist door anders te zijn, en mijn klanten vinden dat leuk. Er zijn er bij die hier gerust 1 tot 1 ½ uur blijven rond sneupen!”

Het beste honden- en kattenvoer

In de loop der jaren zijn er een aantal artikelen waarin Frits zich heeft gespecialiseerd en waarvoor een vaste klantenkring is ontstaan. Het honden- en kattenvoer is echt fantastisch. Frits voert het merk Cenaturio, wat echt het beste is dat je je huisdier kunt geven. Het is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en smaakstoffen, en volkomen natuurlijk. Als mensen dit eenmaal geprobeerd hebben voor hun kat of honden, willen ze niet meer anders. Frits heeft meerdere malen meegemaakt dat een dier zichtbaar opknapte nadat zijn baasje overstapte op Cenaturio. Frits is ervan overtuigd dat 90% van de klachten aan het voer ligt. Zijn er problemen met je huisdier en geeft je dit voer, dan gaat het gegarandeerd beter. In vergelijking met dierenspeciaalzaken is het diervoer bij Frits zeer voordelig geprijsd. Kijk hier voor meer info over dit voer.

Beerenondergoed, eieren en verf

Een ander artikel waar veel klanten voor naar Jirnsum rijden is het Beerenondergoed. Beeren is een exclusief merk dat voorheen met name bij de iets oudere klanten bekend was, maar ook door de jongere generatie momenteel zeer gewild is. In de wintermaanden gaat het thermen ondergoed van Beerenveen veel over de toonbank

En dan de scharreleieren. “Die zijn bij mij standaard te krijgen tegen een vaste lage prijs van € 1,19.” Maar ook voor verf kan men zeer voordeling terecht bij Frits die de hand weet te leggen op restpartijen van o.a. Koopmans en Histor.

Voor jong en oud, er is voor iedereen wel iets te vinden bij Frits Koopcentrum. Nieuwsgierig geworden? Ga gewoon eens langs en laat je verrassen in de wonderlijke wereld van Frits Koopcentrum. Kijk voor het volledige assortiment hier.